Messe / Udstilling

Vis omverdenen
hvem du er!

 

Når du ønsker øget synlighed i form af roll-up, banner, skilte osv skal du besøge MesseSpecialisten, der er en del af Langenberg Grafisk.

Her kan du bestille alt fra messestande, beachflag og roll-up til banner og print på folie / plader og meget andet fedt udstyr.

Skal du på messe, eller har du blot et budskab, som du gerne vil have ud på en anderledes måde, kunne et eller flere af produkterne fra vores udstillingssortimient være en mulighed.

Ring og hør nærmere eller se det store udvalg i vores messekatalog her. Du kan også gå direkte til shoppen på www.messe-specialisten.dk og se de mange flotte produkter, facts, priser m.m.. Du er også velkommen i vores showroom hvor vi har eksempler på de mest populære varer.

SYNLIGHED PÅ MANGE MÅDER
Står du og mangler f.eks. vand på flaske, slik med logo, kuglepenne, paraplyer, kasketter, t-shirts eller noget helt tredje til branding af din virksomhed, har vi også et stort udvalg af dette. Send en mail til info@langenberg.dk eller ring 74 42 45 06, så står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den helt rigtige løsning.

Pssst – er du på udkig efter kuglepenne til din virksomhed eller til dit næste arrangement så se mere i vores afsnit om Kuglepenne

Smarte systemer som nemt transporteres i en almindelig bil og sættes op på kort tid.

Langenberg Grafisk A/S
MesseSpecialisten A/S

Falstersgade 6
6400 Sønderborg

Tlf.: +45 74 42 45 06
info@langenberg.dk

CVR-nr. 27924174

Åbningstider / Ekspedition
Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-16
Fredag: 9-14

Ferieåbent i uge 7 og 42: 10-14